Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H42a47n52a 87V46l87k11o72v59á

16. 9. 2018 13:57

;-DAž m i těch chlapů začalo být líto - a to i přes svého bývalého manžela který za 14 let nezaplatil ani korunu alimentů na svou dceru a pravidelně otlouká svou matku - vědeckou pracovnici v důchodu která ho (ve svém domě) živí.

0 0
možnosti
VF

Váš článek má úctyhodné číslo 500 ! Blahopřeji.

Není to ode mně kritika, jen dotaz. Opravdu vidíte svět tak černě? Nepřečetla jsem všechny články, ale ty, které jsem četla byly jen kritické. Líbí se Vám něco, můžete něco i pochválit? Pokud ne, máte to na světě těžké. Škoda.

0 1
možnosti
KR

Děkuji a dvojnásob. Nejen za blahopřání, ale že přemýšlíte. Svět vůbec nevidím černě, jen nesnáším jedince, kteří masově hýkají nadšením nad každým nesmyslem. Vám se přiznám, že nepíši blog kvůli blogu, ale kvůli potěšení z diskusí. Proto občas provokace. ;-DTakže v diskusích klidně buďte tvrdší, ať se realita ukáže. Ještě jednou děkuji.

1 0
možnosti
EK

Hlavně to všechno svést na ženský. Dneska každý jen trochu lépe situovaný chlap odkopne manželku, jen co trochu zestárne a nabrnkne si mladici, ale ženy jsou špatné, protože se chtějí finančně zajistit.

0 0
možnosti
KR

Sama jste napsala "každý lépe situovaný chlap"...a že se ty nevinné mladice nechají! Nechte plavat korektnost, genderovou, rasovou, politickou a kdovíjakou. Je to jen manipulace nefachčenků a normální lidé to nebaští. Čau.

0 0
možnosti
PK

nevšímejte si článků o celebritách (které ani skutečnými celebritami nejsou) a běžte na procházku,nebo se koukněte na americký fotbal a hned příjdete na jiné myšlenky:-)

0 0
možnosti
VH

Ono nejde o ty články či křiky mee too. Ono jde o následný řev aktivistů, kterého se rychle chytnou i ostatní politici.

0 0
možnosti
Foto

Dokud je dostatek lidí, kteří rozklikávají takové články na netu, případně si kupují tištěné bulváry, tak nebude důvod tyhle články nepsat, spíš se naopak bude každé pšouknutí ještě víc pitvat. Já bych třeba k životu nepotřeboval ani tu informaci, že se Vondráčková rozchází s Plekancem. Akorát se té senzaci nedá utéct, protože je i v titulcích a perexech na přehledu článků. A to na pokračování jako telenovela s tématem kdo koho chce víc oškubat. Nedovedu si představit, kdo něco takového denně rozklikává, čte a třeba i rozebírá s nějakými kamarádkami. Naštěstí ve svém okolí nikoho takového nemám.

0 0
možnosti
DK

Já bych se zastala pouze žen které se rozvedly a vychovaly řádně 3 děti...naopak v mnoha případech mohou rozvedení rodiče pomoci svých prarodičům....;-D

0 0
možnosti
Foto

Rodinný čas oponou trhl a vše se v průběhu života jedné generace změnilo. To, jak jsme manželství, spolu s našimi nerozvedenými rodiči, prožívali my, je zcela diametrálně odlišné od toho, co nyní prožívají naše děti a brzy budou i naše vnučky.

0 0
možnosti
Foto

Asi jsem natvrdlá, ale nechápu to naroubovani lidovců, celebrit a důchodců do jednoho bloku.

2 0
možnosti
Foto

Hledal jsem, ale nenalezl. Lidovce. Asi to byla jen nějaká skrytá narážka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik