Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Na obranu ministryně Schillerové lze říci to, že se jedná o mimořádně slušnou političku. Před kamerou se chová vždy decentně, na dotěrné otázky odpovídá v klidu, ještě jsem neviděl, že by se nechala vytočit. Jinak samozřejmě je ve vleku Babiše.:-)

4 1
možnosti
MG

Nepovažuji za nejdůležitější znak slušnosti, že osoba odpovídá v klidu a decentně, paní ministryně z nás má myslím docela legraci, druh jejího nadhledu se mi příliš nelíbí, a proto se mi příliš nepozdává ani její image jako celek, dáma je to však jistě svým způsobem něco jako inteligentní; co se týče slušnosti: Jaké má meze bylo vidět, když nám řekla, asi musela, že FÚ má právo ptát se, kolik hostů bylo na svatbě, a že se na to má právo ptát ženicha a nevěsty; pokud tohle řekla, nemá mezi slušnými lidmi co pohledávat.

2 1
možnosti
JZ

Jste zatrpklý, závidíte mladým, generalizujete.

0 2
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik