Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ad 1: rentabilnější to bude jak pro koho a jak kde.

Pokud bude technika levnější, bude soukromý vlastník upřednostňovat techniku, municipalita zase bude více hledět na zaměstnanost i za cenu nižší rentability.

Ad 2: je mi jedno, o jaký klub se jedná, rozlišuji pouze dobrý a špatný fotbal a jeho prostředí. V současné době je to naprosto jedno.

Stačí?

0 0
možnosti

Děkuji za připomínku. Takže sledujte: 1. krok - někteří vizionáři prosazují auta bez řidiče, 2. krok - většina řidičů ráda řídí sama, 3. krok - místo samořiditelných vozů volí raději veřejnou dopravu, protože když přijdou o potěšení za volantem, tak proč nevyužít služby....vaše reakce: 1. raději jezdíte autobusem, 2.důvod - nerad řídíte, nebo nemáte řidičský průkaz, 3. krok - chcete naznačit že podporujete automatické vozy bez řidiče?

0 0
možnosti

Všichni Vaši známí rádi řídí auta? Tak to je pro mě trošku překvapivé, protože z mých známých někteří rádi neřídí. Nevím teda teď z hlavy, kolik jich je, ale pár ano. I já sám k nim patřím, mnohem raději upřednostňuji veřejnou dopravu.

0 0
možnosti
Foto

A vlastně, proč Darwinova cena? Víte, za co se uděluje, A jediný zdejší uchazeč by ji asi nedostal.

0 0
možnosti

Blogy, dobré jsou, člověk se i poučí - Zmiňovaná cena = Ironické ocenění pro lidi, „Kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se z něj sami odstranili hloupým způsobem" ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Propaganda to byla, je a bude. a jaké peníze se ušetří zvýšením mezd?

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik