Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ad 1: rentabilnější to bude jak pro koho a jak kde.

Pokud bude technika levnější, bude soukromý vlastník upřednostňovat techniku, municipalita zase bude více hledět na zaměstnanost i za cenu nižší rentability.

Ad 2: je mi jedno, o jaký klub se jedná, rozlišuji pouze dobrý a špatný fotbal a jeho prostředí. V současné době je to naprosto jedno.

Stačí?

0 0
možnosti
KR

Děkuji za připomínku. Takže sledujte: 1. krok - někteří vizionáři prosazují auta bez řidiče, 2. krok - většina řidičů ráda řídí sama, 3. krok - místo samořiditelných vozů volí raději veřejnou dopravu, protože když přijdou o potěšení za volantem, tak proč nevyužít služby....vaše reakce: 1. raději jezdíte autobusem, 2.důvod - nerad řídíte, nebo nemáte řidičský průkaz, 3. krok - chcete naznačit že podporujete automatické vozy bez řidiče?

0 0
možnosti
JZ

Všichni Vaši známí rádi řídí auta? Tak to je pro mě trošku překvapivé, protože z mých známých někteří rádi neřídí. Nevím teda teď z hlavy, kolik jich je, ale pár ano. I já sám k nim patřím, mnohem raději upřednostňuji veřejnou dopravu.

0 0
možnosti
Foto

A vlastně, proč Darwinova cena? Víte, za co se uděluje, A jediný zdejší uchazeč by ji asi nedostal.

0 0
možnosti
MB

Blogy, dobré jsou, člověk se i poučí - Zmiňovaná cena = Ironické ocenění pro lidi, „Kteří se zasloužili o zlepšení lidského genofondu tím, že se z něj sami odstranili hloupým způsobem" ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Propaganda to byla, je a bude. a jaké peníze se ušetří zvýšením mezd?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS