Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Naprosto vás chápu, taky jsem změnil názor. A z podobných důvodů. Jako od narození slepec přirozeně tíhnu k solidaritě a levici. Ovšem to pokrytectví sluníček, které nekriticky hájí šátky, burky a "vítací politiku", ale když se jim řekne, že by taky občas mohli vzpomenout třeba na nás - postižené, nebo třeba na děti, jimž exekutoři berou hračky za pár grošů..., tak buď dělají, že neslyší..., nebo hledají tisíce a jeden důvod, proč "už jim nezbývá na takové prkotiny čas", hlavně aby byla multikulturní výchova, o kterou většina lidí nestojí, aby se rozdávalo politickým ziskovkám..., ale podstatné věci se ignorují! Takže..., levici zůstávám věrný, ale stal se ze mě tvrdý a nekompromisní odpůrce neomarxizmu.

3 0
možnosti

J24a47n 67R45á65ž

20. 3. 2017 18:24

Bolševik zůstane bolševikem i když je mu přidělen jakýkoliv úřad. A u paní ombudsmanky tento fakt platí obzvláště.

JUDr Motejl způsobem, jakým vykonával svou funkci vyrazil trumfy každému, kdo úřad ombudsmana zpochybňoval. Šabatové se způsobem, jakým sou funkci vykonáva naopak povedlo, že existuje je mizivé procento těch, kdo by si dnes nepřáli úřad ombudsmana zrušit.

4 0
možnosti

Dobrý den, velmi hezky napsané. A dnes jsem si přečetla i váš minulý článek. Ten se mi líbí moc. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik