Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zprávy jsou vhodné i pro lidi se zácpou-z toho se po... určitě;-D

karmaR^

0 0
možnosti
JL

No šéf Evropy Juncker v tomto ohledu říká to, co šéf Česka Babiš. Kontrolovat lépe hranice je dobrý nápad, i když určitě ne geniální. Pomáhat Africe, to už je horší, protože to je jako házet prachy do bezedné díry - ale házejte, když myslíte. Podle mě je to Junkrovi jedno, protože už je starý a je za vodou - a něco říkat musí, když jš Hlavní Šéf západní Evropy. Říkal taky další důležité věci o sjednocení Evropy, že je nutné ji více sjednotit - a to se nám určitě líbit nebude, až zjistíme, co to obnáší.

2 0
možnosti
OT

Uvědomění si, že Juncker, opilec, daňový podvodník a lhář, který EU jenom škodí, stojí v čele komise EU je strašný pocit. A to, že, jak se proslýchá, ho má vystřídat komunistka Mogheriny, je snad ještě horší. Kam jsme to vlezli?

8 0
možnosti
SN

:-)......Pane Tomku, bezvýhradný souhlas! R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik