Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výsledek tohoto dvojvládí je především výsledkem naprostého zoufalství této strany která namísto toho aby toto nejpozději během týdne po jmenování vlády vyřešila, tak se v tom motá stále dokola a řešení stále odkládá. Rv

0 0
možnosti

Víte, co mě zneklidňuje? Jak se rozkrádají ve velkém státní peníze a že to nezneklidňuje ani justici, ani policii - to mě zneklidňuje, ale zase ne tolik, protože se kradlo vždy, tak aspoň nějaká jistota.

0 0
možnosti
Foto

Spočítal někdo někdy kolik dní, týdnů a měsíců byl prezident Havel hospitalizován? A přesto se stát nezhroutil.

Běžnou agendu může vyřizovat náměstek a "ministr" jen párkrát za týden podepíše lejstra.

0 1
možnosti

Je videt, pane Hermanku, ze "kopnuti" do Havla jste si neodpustil. Ja zase timto poznavam vasi lasku k CR a k jeji praci pro blaho nas vsech.

Jedina omluva pro vasi poznamku je ta "precizna" organizace vedeni statu. Cekani na vladu 10 mesicu po volbach a jeste tech par dni na vic pro urceni ministra zahranici, ukazuje svetu, jak si obcane vazi te sve CR. Hanba!!

0 0
možnosti

Hamáček bude řešit obsazení ministra zahraničí až po volbách. Tak to je přesně to, proč kandidátům ČSSD lidé nedají hlas. Nic nedělání a nerozhodnost a přiživování na jiných stranách nadále pokračuje.

0 0
možnosti

Ano, co je politika jste vhodnými slovy popsal a taktéž co znamená strana...jak je vidět administrativa funguje i bez nějakého dalšího šašíčka ...no a MZ vlastně ani nepotřebujeme,to přece zvládá EU;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik