Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ostatně analogicky k článkům o kopané, probíhá i zde diskuse...ale nedělal bych si vrásky,je krásně a snad i zaprší:-)

0 0
možnosti

Podle rekace jednoho rozeřvaného socdemáka a některých diskuzních příspěvků mám pocit, že snad Bosák zpochybnil samotnou existenci ruského národa. Pokud někdo nedokáže pochopit vtip jako vtip, neměl by se pro jistotu podílet na žádné zákonodárné ani výkonné moci. Chtěl bych slyšet ty protesty, kdyby si nějaký komentátor dělal srandu z Trumpa nebo USA obecně.

0 0
možnosti

Ach jo .. .a co třeba: je sprostý jako prezident při poklidném nedělním hovoru.

Nebo: je sprostý jako premiér při žádosti o důvěru.

0 0
možnosti

I na vybavou skvelem pocitaci lze hrad primitivni hry. I inteligentni clovek zahrat bozi hovadko. Kdyz NA TO PRIJDE.

0 0
možnosti
Foto

Vybrat z diskusí dva příspěvky a na základě toho určovat, kdo je umírněnější, je tak jednoduché, že si tím v klidu doložíte i to, že je země placatá. V podstatě by jste si to mohl i vymyslet, když neuvadite zdroje. Ale je mi jasné, že při troše hledání najdete to co potřebujete. Anonymita klávesnice umožňuje prezentovat se i těm nejprimitivnějším.

4 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik