Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

.. tak jsem tak přemýšlela... a vlastně díky tomu článku mi došlo, že není nedostatek pracovních sil.... jen jsou špatně rozložené na trhu práce... kdo by chtěl dělat na lince v montovně... , to je musíme dovést??, ale proč jsme je tedy tady stavěli ???? ty montovny..... ale míst pro kulturní antropology atd.. těch jsme vytvořili.... dali jim vzdělání, jen této republice nic nepřinesou.. ani to co svoji malou přidanou hodnotou vytvoří ti z těch montoven....takže závěr... chybné rozvržení pracovníků na trhu... chybné nastavení firem.... chybné nastavení míst pro studenty ve školách.... (minimum dětí v učnovském školství... ) a to nám dojde po letech.., nemáme nezaměstnané..., ale to je proto..., že an mzdy za tu práci nejsou na adekvatní úrovni..... , jinak by tu čekali ve frontě na práci třeba italové , francouzi, kde je spousty nezaměstných ... úsměvné... je to strašně smutné....

0 0
možnosti
Foto

R^ Výborně napsáno. Právě tento týden mi volala kamarádka, že jí nejede autobus z Prahy do Slaného, protože řidič onemocněl a jiného na tuto trasu nemají.

0 0
možnosti
Foto

Krásný článek !!!!!

0 0
možnosti
DK

Proč vzdělaní Evropané neemigrují do Afriky?

1 0
možnosti
Foto

;-D Perfektní čtení. Vtipně a sarkasticky výstižné zachycení aktuálního problému naší společnosti. Karma.

1 0
možnosti
MD

Clanek na dobrou, zaver chvalitebne. S prihlednutim ze na vybornou umi jen pan Buh.

1 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik