Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Zbytecna zmena hymny je podpora netability symbolu, podpora nestability zavedenych a overenych pojmu, zakladnich kamenu statu. Komu asi nejvice poslouzi v odnarodnovane EU?

0 0
možnosti
SB

Panu Kejvalovi, po zvolení do OV, tak stoupla sláva do palice, že bude příště kandidovat na prezidenta ČR a proto si už připravuje novou hymnu. Jinak s článkem naprosto souhlasím a nic bych neměnil !

1 0
možnosti
Foto

Ještě změnit další symboly české a státnosti... Lva - na jednoocasého, vlajku - na dvoubarevnou, text na prezidentské standartě - na "pravda nevítězí" - a pak všechny občany na nesvéprávné... :-/Státní hymna by měla být podle mne výstižná, srozumitelná pro všechny občany - jednoduchá jako je dosud... Podle mně by (kvůli těm sportovcům) stačilo jen přidat druhou sloku.

0 0
možnosti
Foto

Ale ta druhá sloka se mi velmi zamlouvá.

0 0
možnosti
PK

Klídek, to ještě nevíte, že se chystá atak na Českou vlajku a následně chtěji přidat Českému lvovi jeden pařát..no a co s tím?

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik