Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Znovu jsem si přečetla kritizovaný článek na iDNES a nevidím na něm nic zlého. Žádný nevhodný komentář, jenom výsledky ankety.?

1 0
možnosti
JJ

J77i30ř71í 60J65o47n50á14š

4. 11. 2017 11:54

No,pane Ryšáne, v něčem máte pravdu,ale já ,co by důchodce, si ani nemohu stěžovat.Možná jste si vzal za příklad důchodce,kteří musí! bydlet v Praze ve 4+1 sami.To je asi na umření...Tak sorry. To to zase schytám,že?:-)

3 0
možnosti
SN

:-) Souhlas Jiří! Bydlím na vesnici, ve vlastním baráku, pořád mám čtyři koně, abych nezlenivěl, mladí chodí jezdit, samozřejmě gratis. Bavím se. KOně mi sklízí louky. Nestěžuji si. Nikdy jsem se tak dobře neměl! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Nemohu se zbavit dojmu, že dříve byla většina novinářů specializována (a vzdělána) v nějakém oboru, kterému se věnovala - nepočítám propagandistické "hlody" autorů politických úvodníků. Ovládání mateřského jazyka pak bylo považováno za naprostou samozřejmost spolu s činností korektora, který nedopustil vypuštění pravopisných, gramatických a stylistických nesmyslů mezi lidi.

Že dnešní "redaktoři" pracují metodou CtrlC → CtrlV, že nejsou ani schopni přestylizovat výsledky činnosti automatického překladače, že nechápou rozdíl mezi příčinou a následkem a tudíž z každého druhého článku doslova čiší nevzdělanost páně redaktora, je smutné. Jen se obávám, že pokud je to majiteli periodika jedno, tak se s podobnými perlami v podobě "zasvěcených komentářů" budeme setkávat čím dál častěji.

2 1
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik