Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

K30a69r83e82l 84R53y93š37á94n

29. 10. 2017 18:13

Přečtěte si prosím blog ještě jednou. Tvrdíte, že to nemusí být ministerstvo, tvrdíte, že dosavadní orgán nadělal více škody než užitku.

Můžete jasně vysvětlit v čem je rozdíl mezi názorem autora a vaším? Pokud budeme kritizovat cokoliv a kohokoliv, nikdy situaci nezlepšíme. Autor Piráty do vlády vítá, došlo?

Takže stručně: ministerstvo není zapotřebí, odborníky na správná místa - pochopil?

0 0
možnosti
Foto

Vidím to poněkud jinak. Možná jste to nezaznamenal, ale orgán na vládní úrovni pro rozvoj IT techniky a egovernmentu je téměř trvalým a zatím nadělal více škody než užitku. Osobně bych jim takový orgán (nemusí to být přímo ministerstvo, to byla od nich spíše neznalost) s časovým limitem a jasným profilem svěřil.

U mne mají zatím jednoznačné plus.

1 0
možnosti
Foto

U mne mají také plus. Několik. A hlavně: "Jsme slabí, malí, dosti těchto řečí..." Dal bych tedy plus i voličům, kteří pochopili, že komu nedají svým hlasem šanci, ten nemůže dát nikdy šanci na změnu ani jim- voličům.

1 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik