Diskuse

Už zase?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Autor tady mele nesmylsy a naprosto míjí realitu .

Podle sdružení pivovarů zaniklo díky EET kolem 860odběrových míst - tedy hospod a občerstvení a dále zaniklo přes 1100 obchodů - zvláště těch malých a na vesnicích.

Mám otázku pro zmatené voliče ANO - proč na EET padli ti nejchudší ?? Opravdu si myslíte, že ti nechudší nejvíce okrádali tento stát ??

EET opravdu není o pokladně ani o výběru daní !!

0 0
možnosti
ZH

Aha. Takže protože někteří řidiči nedodržují rychlost, bude povinně (na náklady majitelů aut) do každého(!!!) vozidla instalováno zařízení, které bude průběžně snímat polohu a rychlost vozidla a bude ho on-line odesílat policii. Kdo jezdí podle pravidel, nemusí se ničeho bát. A bude mít jistotu, že když si pojede svých pohodlných 85, nikdo ho nebude ohrožovat předjížděním.

Takto jste svůj článek myslel?

0 0
možnosti
Foto

Jenže daně jsou zločinem, na kterém si určitá kasta lidí, která vás přesvědčila o její potřebě, vybudovala svou zločineckou živnost. To není o poctivosti, to je o základních principech etiky a morálky, které tato kasta zločinců denodenně porušuje. EET je jen dalším nástrojem těchto zločinců.

2 0
možnosti
MB

Souhlas, neg jevy se páší. EET však přináší i novum ! Vidno, jak se přestává mluvit o 18 mld. Kč do rozpočtu - o zcela narovnaném prostředí zejména těch nejmenších ... O to více se rozmáhá nová forma třídního boje a zášti - pracuje se s presumpcí viny - dává se příležitost kolosům - zpracovatelům dat a techniky a nyní dokonce za prachy daňových poplatníků se bude losovat ! Ekonomika roste - dluh roste - zášť roste - ceny služeb a v hospodách rostou - komplikace rostou , ba i hřiby rostou ! Šťastný to stát a lid ! ... Díky, nejúspěšnější vládo ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik