Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou strany, které říkají "my to prostě zařídíme ".

Ale jsou strany, které říkají "nechte nás být".

Volte strany druhého druhu, to je odpověď na Vaše otázky.

3 0
možnosti

A co tedy máme dělat ? Nevolit ? 8-o

0 0
možnosti

Přímo na kauze Babiš je vidět jak pracuje zpracovávání veřejného mínění.........

1) před třemi lety...rádoby česká celebrita hlásá v rozhlase...mně se ta žlutá v krajině tak moc nelíbí..............každý si ti spojí s řepkou a s Babišem, a vzniká napodobování celebrity, tedy nelibost a nenávist vůči žluté, řepce a Babišovi

2) cca pře rokem pokud si dobře pamatuji......Kalousek, který národu několik měsíců tvrdil, že Babiš dostane 5 miliard dotací, i když se jednalo o dotace pro konečné spotřebitele a Babiš z toho neměl ani halíř..........nevadí.........tohle mělo zapůsobit na světoznámou českou závist...a povedlo se

3) Kauza Čapí hnízdo.......... a tak národ se nechá takto postupně ohloupnout..........a i to se daří,,,,,,,,,,,

3 8
možnosti

Marnost nad marnost a vše je marnost jak by řekl starý latiník, tak co navrhujete, neboť z vašeho příspěvku plyne. že není východiska, tak obnovíme království?

0 0
možnosti

Východisko našel již před minulým volebním období geniální matematik Karel Janeček (ač sám miliardář, svého bohatství pro svou osobu plně nevyužívá, do politiky se nehrne, ale investuje do toho a těch, kdo pomáhá zlepšit společnost). Vytvořil matematický vzorec, který lépe dokáže vybrat lidi, které si voliči přejí a systémem hlasů i minus vyloučit ty, kteří již zklamali. Zatím mu to neprošlo - stávající politici si nechtějí vypustit vlastní rybník. Ale věřím, že se Janeček jednu prosadí (kdyby vstoupil do politiky, tak určitě, jenže to nechce), ale určitě se najde způsob, aby rozum vyhrál. I paralelní prezidentské volby, které organizuje jako hru, ale s reálnými kandidáty, mnohé mohou napovědět a inspirovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik