Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D82a63v50i44d 15H83o30l92e13c

25. 3. 2017 14:58

čím víc muslimů v Evropě,tím víc atentátů a teroristických útoků.Je to přímá úměrnost.

1 0
možnosti

tak ano, nakonec obecne cim vic lidi, tim vice vrazd, to je jednoducha zakonitost.

0 0
možnosti

To je zvláštní, jak je tonto článek naprosto, ale naprosto nic neříkající. V podstatě nemá žádnou hodnoutu a ani názor na něco.

Ve světě se přemnožily atentáty. (podle čeho se to pozná, že se přemnožily? jaký počet atentátů v celém světě je "normální" stav?)

Je nutno jednat - říci, že nábožesky nebo ideologicky motivovaný útok je lzočinem daného náboženství nebo ideologie. (a k čemu takové jednání je, to něčemu zabrání? mimo to, že jsou útoky motivovány náboženským extrémismem se zcela běžně říká, pokud je to prokázáno.)

Neklamat veřejnost poukazem na psychickou poruchu. (k takovému klamání došlo? říkalo se snad o někom, že je pschicky nemocný v rozporu s poduky lékaře?)

Samozřejmě že útočník není normální. (tak je tedy psychicky nemocný nebo není, když teda není normální?)

Dále je nutno přijmout skutečnost, že jeho známí o jeho úmyslech museli vědět. (cože? to jako máme brát nějakou hypotézu o tom, co možná někdo věděl nebo nevěděl automaticky jako fakt? Krom toho myslím, že nezabránění trestnému činu normálně trestné dávno je, takže žádná změna.)

Izolovat jedince od ostatních. (a to jako koho a jak?)

Používat preventivní prostředky jako u přírodních katastrof (???)

Zastavit propagandu. (a tuto schopnost někdo má? To jako odstřihnout Sýrii od elektřiny aby nemohli vysílat vlastní zprávy či co?)

Výchovné aktivity zástupců problémových skupin, aby chodili mezi své lidi a vzdělávali je (co je zase tohle za paskvil? kdo to jako má být, vlivný zástupce problémové skupiny? a jak tam má působit či co? si nějak nedovedu představit...)

0 2
možnosti

Dobrý den, zas moc krásně napsaný článek. :-)Děkuji za něj. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS