Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kapitalismus a socialismus se dá hodnotit. Třetí "zcesty" a zbloudilé filosofie navrhují sociální inženýři s falešnou altruismem provoněnou lží.

1 0
možnosti
Foto

Kapitalismus existuje pomalu jako lidstvo samé. Nikdy, dokud budou lidé žít nemůže skončit.

1 0
možnosti

Pokud budou mizet venkovské obchůdky, je to z důvodu zavádění EET. Pro velký podnik není EET žádná velká zátěž, pro prostého venkovského prodavače je to však nepřekonatelná překážka, a to jak finanční, tak technická. Nejsem pro socialistické přerozdělování, ale stát by měl těm, co si na EET netroufají, nabídnout zaškolení odborníky, kteří by jim měli pomoci i s výběrem pro ně nejoptimálnější kombinace technologického vybavení a pomáhat jim při zahájení provozu - do toho stát investovat měl

4 0
možnosti
Foto

Kapitalismus funguje tam, kde funguje trh a trh funguje tam, kde funguje konkurence a konkurence funguje tam, kde funguje soukromé vlastnictví a soukromé vlastnictví funguje tam, kde funguje stát.

5 0
možnosti

P61a90v92e97l 76V89é40b19r

12. 2. 2017 10:59

Zcela výjimečně s vámi souhlasím (ač mi klávesy vyskakují z klávesnice).

2 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik