Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J73a89n 34R60á32ž

17. 2. 2017 15:14

Již jednou se málem povedlo pohřbít Zelené Katkou Jaques-Biomasa, Bohužel se to nepovedlo a tak druhým pokusem o sebezničení Zelených je zvolení nového předsedy. Měl jsem opravdu škodolibou radost, jak jeden můj známy, vzdělaný ekolog z přesvědčení (nikoliv ekologista!), vystoupil ze strany Zelených po zvolení Stropnického. Věřím, že idiotismy toho ekoanarchisty otevřou oči dalším, kdo si ještě myslí, že Zeleným jde skutečně o ochranu přírody.

0 0
možnosti
JP

S článkem víceméně souhlas, až na jednu věc. Zelených mi líto není a na jejich vyhynutí bylo už včera pozdě.

2 0
možnosti
VV

Hrobar Zelenych se jmenuje Stropnicky a nad jeho vysledky nestacim zasnout. Velmi se primlouvam, aby az zlikviduje SZ ( coz bude velmi brzo), prestoupil ke komunistum. Na ty zatim neplatilo nic. Se Stropnickym jim davam rok, maximalne dva roky ;-D

8 0
možnosti
ZS

Pořádně hluboko a ještě zatěžkat kamenem.

1 0
možnosti
KC

Zelení jsou ztělesněná paranoia, myšlenková i svalová křeč právě proto, že hledají problémy tam, kde nejsou a tváří se přitom moc důležitě. Natahují běžný život na skřipec, až to jednou rupne a normální lidé je pošlou do háje. Minusy mi nevadí, čím víc jich bude, tím naléhavější připomenutí, že nám jich byl čert dlužen !

8 0
možnosti
MZ

Proč ne, máte na svůj názor právo. Jen v podstatě mohu nahradit to první slovo názvem jakékoliv strany a bude to úplně stejná pravda. :) Takže nějaká alternativa? :) Jinak musím říct, že znám několi Zelených a jsou to chytří a zajímaví lidé. Škoda, že se evidentně dostává pozornosti zcela jiným. Možná by stálo ještě za zmínku, že pokud jste někdo nebyl členem politické strany, můžete mít bohužel jen velmi povrchní představu, jak to vlastně funguje. Kibiců, jak to dělat jsou ovšem miliony. :)

1 1
možnosti
RK

Já jsem to ani celý nedočetl, ale dostalo mě toto:

Milovník (spíše milovnice) zvířátek se stará o zatoulané kočky a opuštěné psy. Ani ji (ho) nenapadne, že když je něčeho moc, je toho příliš. Tedy kormoránů, bobrů, koček, a protože rád provokuji - tak i migrantů.

Zdroj: http://rysan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586418

Pokud vím, tak existuje živočišný druh, kterého je už opravdu přespříliš - a to je člověk. Tak co s tím? Zase vyhlazovací tábory?

0 7
možnosti
PK

P35a38v56e50l 77K71h80a62i14l

12. 2. 2017 17:30

Milý autore, ono i těch zvířátek v lesích je trochu moc jak by vám řekli lesníci sčítající škody na lesních porostech a správci hřišť rozrytých divokými prasaty. Takže dávat je do protikladu s milovníky přemnožených koček není tak úplně logické.

1 0
možnosti
Foto

I66v60a89n 36M31a92r78e73k

12. 2. 2017 13:57

Nikdo je p.Ryšáne "pohřbívat" nemusí, už se odrovnali sami R^ Rv

7 0
možnosti
RP

Trefné postřehy na zelené.

Já přidám další. Téměř ke každému problému se dnešní zelení staví negativisticky.

Atomová energie, GM plodiny, globální oteplování, ale například i výstavba bytů v Praze nebo udržování lesů na Šumavě. Ke všemu se staví stylem "Raději ať to není, protože z toho máme strach a pokud se bude někdo jiný o to pokoušet, bude se to znažit udělat a vystavět, tak mu to budeme kazit za každou cenu" A takovém destruktivním přístupu zelení staví.

V podstatě jen náhodou či kvůli přímo otevřenému negativismu nepřejímají stanovisko Římského klubu, které otevřeně říká, že lidskou společnost je třeba násilně omezit v rozvoji a jednotlivé lidi násilím ochudit, aby lidstvo nemohl expandovat.

A s tímhle chtějí vyhrát volby.....

14 0
možnosti

a proč si myslíte že chtějí vyhrát volby? Oni jen dělají "svou" práci, kterou jim někdo předepsal. Za to jsou placeni a to je to celé. Dneska EVIDENTNĚ nechtejí vyhrát volby skoro všechny "establišmentové" strany. Pokud tedy za vítězství bereme dostat více hlasů. Jasně že "od válu" se jim nechce , ale něco pro to udělat - to se jim nechce ještě MNOHEM víc.

1 2
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik