Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....AUTORE, napsal jste to výborně ! Buď budeš respektovat zákony země,kde žiješ, nebo chceš žít.....ne-li, tak se seber a táhni odkud jsi přišel ! Tak to řeší Austrálie. R^R^R^

2 1
možnosti

Jenomze jde o to, ze jsem to take ja, kdo zakony me zeme meni. Nejde o to, jestli se zakony budou respektovat, ale jak maji vypadat. Ma zeme mi nic nerika o tom, co je spravne. Toto musim rict ja ji.

1 0
možnosti
Foto

Nějak si protiřečíte:-/

Když zmiňujete např. ty homosexuály tak pokud mají mít stejné práva musí mít i právo na adopci.

Alkoholismus i narkomanie jsou nemoci-proč by neměli mít právo na léčbu jako kterýkoliv jiný nemocný.

Pokud si někdo vlastní invaliditu zaviní sám tak vyjímkou by bylo kdyby měl menší nárok na pomoc státu (což by tak úplně od věci nebylo)

Pravidlem je, že stát chrání zdraví občanů proti sobeckosti druhých-proto je kouření je v uzavřených veřejněpřístupných podmínkách zakázáno-vyjímkou jsou restaurace kde je dosud povoleno-zákaz je tedy zrušení vyjímky.

Proč by měla mít samotná matka vyjímku a dostat menší dávky než třeba nízkopříjmová rodina-žádná specialní dávka pro matky samoživitelky není.

To jestli se muž podílí na chodu domácnosti nesouvisí s tím zda jsou partneři v manželství nebo ne. Stejně tak se vedle v místnosti na sport dívá mnoho ženatých mužů, Naopak jsou i případy kdy chlap propije výplatu, ženu a děti mlátí a ta zůstává-nebue přeci trhat manželství:-/

Fakt je ten, že ten takzvaný "boj za práva menšin" je zpravidla jen snahou právě o to aby měli všichni stejné práva-tedy to po čem voláte.

0 3
možnosti

Kdyby si vsichni byli rovni a pro vsechny platily stejne predpisy bez vyjimky, tak by prirozene ten kolaps musel nastat - nikdo by totiz nemel pravo na vyjimku, takze by vsichni meli stejna prava. Tudiz by neexistovala zadna protistrana, se kterou by bylo mozne neco vyjednat ci ziskat. Nemohl by byt rozdil mezi kupujicim s prodavajicim, dospelym s ditetem, muzem a zenou, zdravym a nemocnym. Na leky by meli pravo vsichni, nebo nikdo, nikoli jen nemocni. Vsichni by mohli kourit, operovat, soudit a ridit. Neexistoval by ani rozdil mezi padesatkou v obci a mimo obec.

Princip rovnych prav nespociva v tom, ze vsichni mame totozna prava, ale v tom, ze vsichni jsme si rovni v pristupu k ruznym pravum. Kdyz priznavame narkomanovi pravo na urcity lek, nijak jej nezvyhodnujeme, nebot kazdy z nas muze byt narkomanem a bude nam nalezet rovnez tento lek. V tom jsme si rovni. Ani homosexuslove nemaji zadna zvlastni prava - maji tytez prava co "my", protoze muzeme uzivat jejich zakonu stejne tak, jako oni nasich. A v tom jsme si rovni.

4 3
možnosti

Bohužel plus, které jsem Vašemu příspěvku omylem dal nelze již smazat. Souhlasím však s autorem a dávám karmu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik