Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M82i51l86a92n 43K96e54s89l

1. 12. 2016 22:08

Největším problémem asi bude jak platit číšníky,kuchaře a pod.Teď asi šéfovi zůstalo něco nezdaněných příjmů za nechty.Plat zaměstnance se skládal z daněného minimálního platu a z nezdaněného příplatku pocházející z toho,co šéfovi zůstalo za nechty.Nedanil šéf, nedanil zaměstnanec.

0 0
možnosti

Kdyby všichni dodržovali platné zákony, tak restaurace a hospody budou mít podstatně vyšší ceny. Tedy především ty, které jsou dnes v nižší cenové hladině. To už dnes málokdo zpochybňuje. Argumentuje se už jen tím, že budou muset zdražit, zavřít, jít na dávky. Když se méně podvádí tak např. ceny v restauracích u sousedů počínaje pivem jsou minimálně 2x i více vyšší. A není to jen ve mzdách personálu.

Ale babo raď, jak nalézt jakž takž řešení pro naši současnost. Osobně bych u těch malých volil paušální daň resp. "poplatek" za možnost podnikat v daném roce (tak nějak to měli Slováci).

0 0
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik